Ferrari
13 augustus 2017
Eind goed, al goed
31 december 2017

Proost


Tijd voor een update. Godzijdank gaan we weer vooruit! Mees heeft zich vrij snel hersteld van de tweede heupoperatie en het normale leven is weer begonnen. Wat ook maar ‘normaal’ is in het leven met onze ‘Angel boy’. We hebben de draad weer opgepakt met zijn op maat gemaakte thuisschool-programma. En zijn fantastische verzorgers nemen hem weer geregeld mee de deur uit voor leuke dagtrips. Niet dat Joost en ik jaloers zijn of klagen, maar we moeten toegeven: Mees heeft meer musea, pretparken, dierentuinen en festivals in Nederland gezien in de afgelopen twee jaar dan wij ooit hebben gezien in ons hele leven.

En hoe is het nu met die heup? Een aantal weken geleden gingen we naar de Maartenskliniek, naar een orthopedisch chirurg die van de zijlijn het hele operatieproces in de Verenigde Staten heeft gevolgd. Hij liet een röntgenfoto maken en was zeer tevreden met het resultaat. Toen we de foto naar dr. Nuzzo in de Verenigde Staten stuurde, reageerde hij in zijn eigen typische niet-gewone dokters-stijl: ‘Veel botvorming, heup in de kom, drink er maar op!

Heel hartelijk dank dat jullie ons gevolgd hebben, aan ons gedacht hebben, voor ons gebeden hebben, ons financieel gesteund hebben, en ons met liefde omarmd hebben toen we in diepe wanhoop verkeerden. We zijn jullie zeer dankbaar. Laten we daar ook op drinken. Proost!