Een nieuw tekort
1 augustus 2017
Proost
3 november 2017

Ferrari


Terwijl Mees herstelt van zijn operatie, maakt hij kleine relaxte uitstapjes naar parken, de dierentuin of het strand in New Jersey. Daar kan hij tenminste even liggen als hij wil uitrusten, zodat hij daarna weer genoeg energie heeft om in zijn stoel te zitten. Hij houdt het nu al een paar uur per dag vol om op pad te zijn op deze manier. Dat is al een stuk beter dan het ging na zijn eerste operatie. So far so good, dus.

Ondertussen ben ik terug in Nederland, kom lekker tot rust, ga op bezoek bij vrienden en familie, wandel wat af en pluk bloemen voor mezelf. Vandaag word ik op iets bijzonders getrakteerd. Mijn neefje Finn staat ineens voor de deur in een vet coole rode Ferrari. Ik heb hem nog nooit zo sprakeloos gezien, stil maar extatisch van vreugde.

Zijn ouders, mijn lieve zus Marion en haar man Ian, droegen bij aan Mission Mees door te bieden op een rit in een Ferrari tijdens ons afrondende benefiet diner op 30 april. De rit werd aangeboden door Kees van Stokkum, een ‘buurman’ uit een nabijgelegen dorp die door zijn werk hele goede connecties heeft in de snelle-auto-wereld.

Dus vandaag was de dag van de rit en Finn had geen flauw idee dat dit stond te gebeuren. Hij zat nietsvermoedend bij mijn ouders op een kamer boven te lezen, en toen riep mijn zus hem naar beneden voor een verrassing…

Wat een traktatie! Niet alleen voor Finn, maar ook voor Ian die achterin meerijdt. En voor Kees zelf die het heerlijk vindt om zo’n auto te besturen, erover te praten, er mijn neefje heel erg blij mee te maken en ons er ook nog eens mee te helpen op deze bijzondere manier. En voor mij, omdat ik de vreugde in hun ogen kan zien en zelf ook nog even achter het stuur mag kruipen…..hmmmm, misschien ben ik stiekem ook wel verliefd op hele snelle auto’s……Voor de tweede crowdfunding voor Mission Mees (die we hebben moeten starten vanwege een extra operatie die nodig was op 25 juli), hebben we inmiddels al meer dan €6000,- ontvangen. We zijn heel dankbaar voor alle kleinere en grotere donaties die uiteenlopen van €5,- tot €5000,-! Heel hartelijk dank voor al deze gulle giften!
Er staat helaas nog wel een bedrag van bijna €19000,- open. Dus als je kunt helpen of iemand kent die dat kan, dan stellen wij dit zeer op prijs. Ontzettend bedankt alvast!

GEEF NU