X-ray is NOT good
4 juli 2017
Déjà vu
25 juli 2017

Orde in de chaos


Het universum is chaordisch, zo stelt één van mijn favoriete spiritueel leraren Panache Desai. Dat wil zeggen dat er orde heerst in de chaos. Eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik die orde nu niet zie. Maar ik ben bereid te vertrouwen dat alles op zijn pootjes terecht zal komen. Na mijn laatste blog zijn we overstelpt met lieve en opbeurende mailtjes, Facebookberichten, kaartjes en appjes. Het haalde ons uit ons dal van angst, frustratie, verdriet en verslagenheid en zette ons aan tot actie.

We hebben flink over en weer gemaild met dr. Nuzzo, Mees’ zijn orthopedisch chirurg in Summit, New Jersey en hebben een nieuwe operatie geboekt voor 25 juli. Ondertussen kreeg Mees vreselijk nare pijnaanvallen en zijn we met hem naar zijn kinderarts en revalidatie-arts geweest om te onderzoeken wat onze opties zijn als de pijn ondraaglijk wordt en er direct ingegrepen moet worden. Misschien dat een orthopeed hier in ieder geval de pin eruit kan halen die losgelaten heeft en hem steeds zo pijnigt.

We zullen zien hoe alles zich ontwikkelt. Toch worden we wel zenuwachtig nu de deadline van de 25e nadert. Nogmaals dank voor jullie steun op afstand tot de chaos oplost en zich een oplossing aandient.